• +31651237349

Wat is een CMS?

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een programma waarmee u gemakkelijk uw site kunt beheren, vormgeven en waarmee u extra functies kunt toevoegen. U kunt uw website online bijwerken vanaf elke locatie. Hier heeft u geen technische kennis of speciale hard- en software voor nodig.

Joomla CMS

Joomla is geschreven in PHP en werkt met een MySQL database. Binnen Joomla is de inhoud gescheiden van het design. Het aanpassen van de inhoud van de website is hierdoor eenvoudig, zonder dat het invloed heeft op het design van de website, of andersom. Joomla is toegankelijk via een normale webbrowser.

 

Joomla, de belangrijkste voordelen op een rij:

  • Joomla is een gratis (Open Source) CMS systeem met vele gebruikers dat actief verder wordt ontwikkeld. U betaalt dus geen dure licentierechten voor een programma.
  • Joomla is een stabiel, betrouwbaar en krachtig CMS systeem.
  • U kunt - als u dat wilt - zelf het onderhoud van de website doen. Als u met Microsoft Word kunt werken, kunt u ook menustructuren, artikelen en foto's toevoegen en bijwerken in Joomla. 
  • Joomla heeft een grote gemeenschap van ontwikkelaars. Dit zorgt voor u als opdrachtgever voor een ruime keuze in specialisten en biedt u dus onafhankelijkheid.
  • Voor Joomla is tevens een zeer grote database aan extensies beschikbaar. Momenteel telt de officiële Joomla extensie database meer dan 8.000 Joomla extensies. Deze zorgen voor extra functionaliteiten zoals een forum, een nieuwsbrief, een webshop, fotogalerie, gastenboek, video en/of muziek, extra talen, agenda, etc. Joomla is dus zeer flexibel en groeit mee met uw wensen en behoeften.
  • Gebruikersbeheer: er kunnen meerdere redacteuren actief zijn op 1 Joomla website. U kunt de verschillende gebruikers individuele rechten verlenen.

Free Joomla templates by L.THEME